• Δευ - Παρ 8:00 - 21:00 | Σαβ 09:00-15:00
  • 2 χλμ Ε.Ο. Ρόδου-Καλλιθέας, 85100, Ρόδος
  • 2241026360

Brands

Στο Κέντρο Δικύκλου Motomike θα βρείτε την πλήρη γκάμα δικύκλων, ATV και JetSki της κορυφαίας ιαπωνικής εταιρείας YAMAHA, αλλά και της KYMCO, ενώ παράλληλα σας προσφέρουμε οικονομικότερες λύσεις, με τα δίκυκλα της GEMINI και τις ηλεκτρικές λύσεις της SECKAM

Με πάνω από 200 τ.μ. αφιερωμένα στον αναβάτη, η εμπειρία του δικύκλου σας δεν ήταν ποτέ πιο ασφαλής και πιο στυλάτη. Με τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, βρείτε τα καλύτερα κράνη, κορυφαίες λύσεις για εξειδικευμένη ένδυση και υπόδηση, αλλά και καθημερινά αξεσουάρ που ταιριάζουν άψογα με το δίκυκλό σας.

Το πλέον εξειδικευμένο τμήμα ανταλλακτικών στο νησί της Ρόδου. Συντηρείστε και επεκτείνετε τη ζωή της αγαπημένης μηχανής YAMAHA ή του scooter της KYMCO με γνήσια ανταλλακτικά των εταιρειών, αλλά και ενισχύστε την εμφάνιση, την απόδοση και την οδηγική εμπειρία, κάνοντας στο δίκυκλό σας το καλύτερο δώρο, με αξεσουάρ και αναβαθμίσεις από τους κορυφαίους οίκους.

Δεν βρήκατε αυτό που θέλετε; Στο Κέντρο Δικύκλου Motomike έχουμε μία τεράστια συλλογή από stock και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κάθε μοντέλου, κάθε εταιρείας.

Δείτε περισσότερα και καλύψτε κάθε ανάγκη αποκατάστασης του αγαπημένου σας δικύκλου.

Η συντήρηση του αγαπημένου σας δικύκλου δεν είναι απλή υπόθεση! Στο πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο του Κέντρου Δικύκλου Motomike, μόνο τα κορυφαία λιπαντικά και ελαστικά έχουν θέση.